Home Egyéb Folytatódik az Önfejlesztő Közösségek Projekt!

Folytatódik az Önfejlesztő Közösségek Projekt!

2024-09-17

Az új tanévvel folytatódik az Önfejlesztő Közösségek Projekt a Civil Közoktatási Platform és a Tanítanék közös szervezésében. A következő időszakban négy foglalkozáson van lehetősége részt venni az érdeklődőknek, amiből ráadásul három teljesen új, a projekt keretei között eddig még nem feldolgozott, de fontos témáról szól.

Az óvodás gyerekek számára hamarosan aktuális lesz a beiskolázásról való döntés. Az óvoda-iskola átmenetről szóló foglalkozáson Golyán Szilvia vezetésével 2024. szeptember 26-án csütörtökön vehetnek részt az érdeklődők 17 órai kezdettel.

A következő foglalkozást Miklós György, a Szülői Hang képviselője vezeti Szülői érdekérvényesítés egy elnyomó rendszerben címmel, 2024. október 22-én kedden 17:00-tól.

Suhajda Csilla egyetemi docens, a Magyar Pedagógiai Társaság Pályaorientációs Szakosztályának titkára 2024. november 6. szerdán 17:00-tól arról beszélget a részvevőkkel, hogyan segítheti az iskola a  pályaválasztási döntést, hogyan készítheti fel a tanulókat a sikeres életútra. A workshop címe: Életút-döntés vagy életpálya-építés?

Az első féléves workshop-sorozatot Nahalka István oktatáskutató műhelye zárja, melynek témája a Szelekció, szegregáció, ennek időpontja 2024. november 13-a 17:00.

Az egyes témák leírása és a jelentkezési űrlapok ide kattintva elérhetőek.

Tartsanak velünk az új tanévben is! Mi már nagyon várjuk a találkozást – érdekes témákkal, szakértőkkel és interaktív témafeldolgozással várunk minden érdeklődőt.