Home Egyéb Karácsonyi ajándékot adtak át Pintér Sándornak

Karácsonyi ajándékot adtak át Pintér Sándornak

2022-12-22

Karácsonyi ajándékot vittek tegnap Pintér Sándornak. A csomagban egy petíció volt, „Érdemi tárgyalást, az elbocsátott pedagógus kollégák visszahelyezését!” címmel és eddig több mint 18 500-an írták alá. Ezenkívül a csomag tartalmazza a Civil Közoktatási Platform szakmai egyeztetések alapján született oktatáspolitikai kiadványait (Kockás könyv, füzet és táblázat, AlterNATiva), valamint egy válogatást megoldási javaslatokból. 

Honlapunkon könnyen lehet róluk tájékozódni. Szakmai anyagaink egy részére a fent említett találkozó előtti levelünkben is felhívtuk a miniszter figyelmét. Sőt, konkrét, sürgős ügyekben javaslatokat is tettünk. Úgy tűnik, ezek mindezidáig nem jutottak el hozzá, így most Miniszter Úrnak egy csomagban kinyomtatva is összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

Az átadáson a Történelemtanárok Egyletén túl a Civil Közoktatási Platform, a Magyartanárok Egyesülete, a Levegő Munkacsoport, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, a Szülői Hang, a Szülői Összefogás Közösség, a Civil Bázis, az Akadémiai Dolgozók Fóruma, az Oktatói Hálózat, a Franciatanárok Magyarországi Egyesülete és a Civil Kollégium Alapítvány képviselői vettek részt.

 

A fotót Fehér Dániel, Civil Kollégium Alapítvány kommunikációsa készítette.