Home Egyéb Továbbadó

Továbbadó

2022-02-14

A Civil Közoktatási Platform, közel 60 oktatás területén működő civil szerveződés ernyőszervezete, üdvözli a visszatérített SZJA-ból történő adományozásra buzdító Továbbadó kezdeményezést.

Az oktatás területén a civilek látnak el sok olyan feladatot, amit az állam elhanyagol: segítik a szociálisan hátrányos helyzetű és a különleges bánásmódot igénylő tanulókat, innovatív módszereket fejlesztenek és alkalmaznak, szakmai kritikát és előremutató javaslatokat fogalmaznak meg, szakmai támogatást nyújtanak, tiltakozó, érdekérvényesítő akciókat szerveznek.

Az általunk képviselt civil szervezetek – a civil szervezetek többségéhez hasonlóan – nem kapnak állami támogatást, a közösség számára hasznos munkájukhoz nagy segítséget jelentenének az adományok.

Ha úgy dönt, hogy a visszakapott pénzből hozzá akar járulni az oktatás minőségének javításához és a rászoruló tanulók segítéséhez, a választásban segíthet tagszervezeteink listája és tájékozódni lehet az Adjukössze.hu-n található civil szervezeti adatbázisban vagy a Civil szervezetek névjegyzékében.

Ha a Civil Közoktatási Platformot (is) támogatná, akkor ezt az Alapítvány a Tanszabadságért nevű szervezeten keresztül teheti meg.

Bankszámlatulajdonos neve: Alapítvány a Tanszabadságért
Bankszámla száma: 10918001 00000101 56590018 (Unicredit Bank)
Közleménybe írandó: Továbbadó adomány CKP-nak