Home Egyéb Meghívó Pintér Sándor részére

Meghívó Pintér Sándor részére

2023-05-25

Tisztelt Miniszter Úr!

Számos civil és szakmai szereplő kinyilvánította, hogy a státusztörvényt elutasítja, arról nem kíván részletekbe menően tárgyalni. Az oktatás ügye azonban mindünk számára van annyira jelentős, hogy érdemben és alapjait érintve tárgyaljunk róla az oktatási kormányzattal. 

Ezúton meghívjuk Önt és az oktatás területéhez értő, felkészült szakértőit, hogy egy kölcsönösen megfelelő időpontban vegyenek részt egy az oktatáshoz és problémáinak súlyosságához szükséges alapossággal és körültekintéssel előkészített megbeszélésen az oktatás átfogó kérdéseiről – és nem az oktatás alapvető problémáit figyelmen kívül hagyó (sőt azokat súlyosbító) státusztörvényről.

Kérjük, jelöljön ki egy Önnek megfelelő időpontot, hogy minden résztvevő számára világos legyen, mennyi felkészülési idő áll rendelkezésre.

Kérjük, jelezze, hogy elfogadja-e meghívásunkat. Amennyiben igen, akkor a megbeszélés időpontját, főbb kérdéseit, kiinduló háttéranyagait, résztvevőinek körét, létszámát és delegálás módját egyeztetnünk szükséges. Kérjük jelezze, hogy milyen módon tudjuk ezt a technikai egyeztetést lefolytatni.

 

Civil Közoktatási Platform – Tanítanék Mozgalom

ADOM diákmozgalom

Civilek Szövetsége, Diákszolgálat

Dialógus az Oktatásért

Igazgyöngy Alapítvány

Levegő Munkacsoport

Magyar Anyák

Magyartanárok Egyesülete

Motiváció Oktatási Egyesület

PDSZ

Pedagógus Egység
 
Szülői Hang
 
Szülői Összefogás Közösség
 
TANOSZ