Home Távmegoldások Gyakori kérdések 2. – Elakadtam, segítség kellene!

Gyakori kérdések 2. – Elakadtam, segítség kellene!

2020-04-07

Az alábbi táblázatban számos technikai és digitális oktatással kapcsolatos felhasználói problémához talál segítséget ajánló céget, szakértőt. A táblázatot az informatikai cégek hozzá érkezett felajánlásai alapján  az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai szervezet állította össze. Platformmal, szoftverrel, informatikai támogatással, tananyagokkal kapcsolatos kérdésekre, eszköz- és tréningigényekre talál itt választ.

A táblázattal kapcsolatos kérdéseket a lovas.zsuzsa@ivsz.hu címre küldheti. A további felajánlásokat a https://www.surveymonkey.com/r/osszefogas-a-digitalis-oktatasert címen várják.

Ha a kérdések közt nem találja meg saját problémáját, az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint  fordulhat a Digitális Jólét Program Pontok mentoraihoz, akik rendelkezésére állnak azoknak, akik nem rendelkeznek a digitális oktatáshoz szükséges eszközzel, vagy az online oktatáshoz szükséges digitális készségeik fejlesztésére szorulnak. Azzal kapcsolatosan, hogy hogyan találja meg a legközelebb lévő Mentort, a djkkugyfelszolgalat@djnkft.hu e-mail címre írva kaphat tájékoztatást.