Home MagunkrólSzervezet Változás az Ügyvivő Testületben

Változás az Ügyvivő Testületben

2017-06-17

A CKP 3. (rendszerszintű) munkacsoportjának új koordinátora és ezzel az Ügyvivő Testület új tagja Szekszárdi Júlia, aki eddig koordinátor-helyettesként vett részt a munkacsoport és az ÜT munkájában. 

A munkacsoport eddigi koordinátora, Nahalka István jelezte a munkacsoportnak és az Ügyvivő Testületnek, hogy a feladatot nem tudja tovább vállani, de a munkacsoport munkájában szakértőként továbbra is részt vesz, és nem lép vissza a Civil Közoktatási Alapítvány alapítói szerepétől sem.

Maga helyett Szekszárdi Júliát javasolta koordinátornak, aki az Osztályfőnökök Oszágos Egyesülete képviseletében vesz részt a munkacsoport tevékenységében.

A munkacsoport úgy döntött, hogy titkos, elektronikus szavazáson választ új koordinátort. Más jelöltet a szervezetek nem állítottak.

A választáson a munkacsoporban képviselt 25 szervezet közül 14-en vettek részt, akik egyhangúlag megválasztották Szekszárdi Júliát a munkacsoport koordinátorának.

Ezzel – a CKP működési szabályzata értelmében  – Nahalka István helyett Szekszárdi Júlia lett az ÜT tagja.

Mivel a CKP plenáris gyűlése döntése értelmében a bejegyzendő Civil Közoktatási Alapítvány kuratóriumának tagja csak ÜT-tag lehet, a kuratóriumban is Szekszárdi Júlia váltja Nahalka Istvánt. Megválasztásával elhárult az akadály a bejegyzési kérelem beadása elől.