Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pártok oktatáspolitikai elképzelései 4. – Pedagóguspolitika, társadalmi egyeztetés

2018-02-03 @ 11:00 - 15:00

A pártok oktatáspolitikai elképzeléseit bemutató rendezvénysorozatunk negyedik alkalmát a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetével közösen szervezzük.

Rendezvénysorozatunkra meghívtuk a parlamenti választásokon indulni kívánó pártok képviselőit. 10 párt – a Demokratikus Koalíció, az Együtt, a Jobbik, a Lehet Más a Politika, a Liberálisok, a Magyar Szocialista Párt,  a Modern Magyarország Mozgalom, a Momentum, a Párbeszéd Magyarországért és az Új Kezdet  – elfogadta a meghívásunkat. Az eddig lezajlott három, sikeres találkozóról részletes, áttekinthető beszámolókat találnak honlapunk Szakmai anyagai közt.

Minden alkalommal két, előre jelzett témában vártuk, illetve várjuk egy-egy párt álláspontjának rövid kifejtését, amelyre felkért szakértőink, illetve a közönség reagálnak. Fontosnak tartjuk, hogy világosan artikulálódjanak a – remélhetőleg meglévő –  közös pontok, mint ahogy azt is, hogy a köztük lévő nézetkülönbségek, hangsúlybeli eltérések egyértelművé váljanak.

Mind a négy alkalom a sajtó nyilvánossága előtt zajlik. A részvétel ingyenes, de regisztrációt kérünk ezen az oldalon.

A 4. találkozón elsőként a pártok pedagóguspolitikára vonatkozó politikai elképzeléseit hallgatjuk meg, majd a társadalmi egyeztetés kerül sorra. Az első téma szakértőjét a PDSZ adja, a másodikban a CKP szakértője Nahalka István lesz

Várunk mindenkit, akit érdekel, milyen alternatívákat tudnak felmutatni a választásokra készülő pártok oktatáspolitikusai a közoktatás szereplői, illetve a társadalom számára!

Civil Közoktatási Platform – Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

Részletek

Dátum:
2018-02-03
Időpont:
11:00 - 15:00

Szervezők

CKP
PDSZ

Helyszín

MÚOSZ
Vörösmarty u. 47/a., Budapest
Budapest, 1064 Magyarország
+ Google Térkép

Registztráció lezárult!